Montagefilm

På den här sidan hittar du ett antal montagefilmer inspelade av oss på MAXITHERM®. Dessa filmer tänker vi oss att kan du kika på och använda som referens när du är i stånd att montera kulvert. Med våra montagefilmer som du hittar nedanför på denna sida kan du på ett enkelt sätt lära dig hur du skalar kulvertrör och fäster muffar och presskopplingar för en enkel och säker montering. Här hittar du också en instruktionsvideo som demonstrerar montage med bockfixtur, samt ett klipp som visar hur du ska gå tillväga för att lägga kulvert med hjälp av vinda.

 

 

 

Skalning av kulvert

I denna film får du se hur du går tillväga för att avlägsna mantel och isolering från ett kulvertrör.

 

 

Muffar och presskopplingar

Den här filmen är av nytta för dig som vill veta hur du ska utföra en korrekt montering av en T-muff med presskopplingar.

 

 

Vinda och utrullning av kulvert

I den här instruktionsfilmen visar vi hur du monterar ihop våra vindor, samt hur du gör för att montera kulvert på vinda och hur kulvertrör läggs med hjälp av vinda. Inledningsvis monteras vindan ihop, varefter kulvertrullen placeras därpå. Därefter rullas kulvert ut med hjälp av vindan.

 

Montage med bockfixtur

Om du vill få en ren och enkel installation som förenklar förläggningen av din kulvert, kan du använda en bockfixtur. Denna film visar dig hur du enkelt fäster en bockfixtur på ett kulvertrör.

 

Leksand camping. Året runt camping med 4-stjärnor.

Vi levererade kulvertsystem till
40 stugor och 20 lägenheter.